INTRODUCERE

PULPE DE PUI LA GRATAR CU MANCARICA DE MAZARE - FAZA 1 LIPIDICA

PULPE DE PUI LA GRATAR CU MANCARICA DE MAZARE


 
 
INGREDIENTE:
  • 8 pulpe de pui dezosate, fara piele
  • 1 ceapa mijlocie 1 ardei gras rosu cubulete
  • 1 kg mazare boabe congelata
  • 1 cutie de rosii conservate de 400 g
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 legatura de marar proaspat sau 1 lingurita marar uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare; Piper
PASI DE EXECUTARE:
Se pun pulpele de pui pe gratar pana sunt rumene pe ambele parti.
Intr-o cratita se incinge uleiul de masline. Se adauga ceapa. Atunci cand aceasta capata o culoare aurie se adauga ardeiul si se lasa pe foc pana se inmoaie. Apoi se adauga mazarea si o cana de apa si se lasa totul sa fiarba pana cand mazarea este moale in interior. Se adauga rosiile, pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust si lasam sa clocoteasca la foc mic pana scade putin. La sfarsit se presara deasupra mararul.
Extra: daca va place ca sosul sa fie mai gros adaugati 2-3 linguri de faina de soia.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu